Vecka 39 (38+0) Jag lever!

Ursäkta min frånvaro här. Jag har dessutom ingen bortförklaring, bebis är kvar i magen och ingenting speciellt har egentligen hänt. Jag ska uppdatera er om läget under dagen. Tänkte även visa barnrummet som är klart, sånär som på två tavlor som ska upp på väggen. Jag återkommer under dagen! 

Kommentarer:

1 Julia:

Har tänkt på dig! Hoppas du har kunnat vila upp dig lite!

Kram

Svar: Vad snällt, tack! Ja, eller det är konstigt. Kroppsligt är allt detsamma och sömnen är fortfarande ett stort problem tillsammans med smärtan från förvärkarna. Men psykiskt så mår jag så himla mycket bättre! Jag känner mig glad, positiv och förväntansfull :)
Kram!
Evelina

2 emma r:

Man kan inte orka allt. Hoppas du fått vila ordentligt. Själv var jag inne i veckan pga djävulsk huvudvärk utan anledning..dock var blodtrycket mkt högre än vecksn innan. Men urinet var bra... och mina värkar hade inte gjort ngn nytta alls på tappen eller liknade. Fortfarande hemsk huvudvärk...
Hoppas du får en riktigt bra dag.

Svar: Huvva vad jobbigt det låter. Hoppas huvudvärken försvunnit nu! Vad trodde dom det berodde på?
Evelina

3 Emelie:

Jag trodde faktiskt att lilleman tittat ut, hihi..Jag har väntat med spänning på att få höra och veta att allt gått bra, men inte velat höra av mig då jag tänkte att ni behöver få egentid alla tre! Men jag hoppas att du mår bra min fina vän.. och tänker på dig, det gör jag! Varenda dag!!

4 emma r:

Dem vet inte evelina. En veckas huvudvärk i morgonen. Alla proverna gällande havandeskapsförgiftning var fina, ingen tecken där alltså, de sa vila och åter vila. Får inte läsa eller se på tv.. för det anses ansträngande.. fråga mig inte hur...

Svar: Usch vad jobbigt det måste vara! Jag hoppas det går över snart för dig eller att de kan hitta orsaken och hjälpa dig!
Kram
Evelina

Kommentera här: