Vecka 21 (20+1)

Vädergudarna var inte med oss. Klass 3 varning utfärdat här uppe i norr och Trafikverket har gått ut med rekommendation om att inte ge sig ut på vägarna. Vindbyar med vindar på 30meter/sekund. Tydligen ska det blir värre och värre under natten. Och redan nu knakar det i huset, så det blir spännande att se hur det går att sova inatt. Så morgondagens resa till ikea är inställd. Det gör mig ingenting egentligen, vill absolut inte ut på vägarna i oväder. Men hade ju sett fram emot att äntligen få köpa alla de där barnsakerna. Får se om vi bokar in en ny resa längre fram eller om jag får skicka iväg en beställning från ikea istället. Kanske lika bra, då blir de bara de stora möblerna som man faktiskt behöver istället för allt krimskrams och de sakerna man vill ha men inte behöver. Efter alla dessa stora inköp/renovering de sista månaderna i kombination med min sjukskrivning så är det inte överflödigt med pengar på kontot. Jag och maken skrattade åt det härom dagen, hur vi lyckats med allt på en och samma gång. På två månader har vi, totalrenoverat vårt badrum, dragit in vatten till sommarstugan, köpt och satt in en luftvärmepump, gjort om skorstenen i stugan och låtit en plåtslagare göra en ny kåpa runt den med tillhörande stega och sotningsavsats på taket. Så vädergudarna kanske helt enkelt tänkte på våran ekonomi när de ställde till med denna storm. 


Kommentarer:

1 Jennie:

Bara två veckor sedan vi hade årtiondets storm här nere i Skåne, helt galet var det. Klokt av er att stanna hemma :) Kram och håll i hatten.

Svar: Konstigt hur vädret kan vara! Ja, det kändes som ett bra beslut. Även om det säkert skulle ha gått bra. Det mesta av stormen var under natten till söndagen, men pga den kunde jag inte sova. Så var definitivt inte tillräckligt gott skick för en heldag borta. Så det blev bra att stanna hemma. Kram
Evelina

2 C:

Ja jäklar vad det har stormat! Trodde att rutorna skulle flyga iväg.. Hoppas ni får det bra trots dåligt väder. Det är ju finare idag iaf :) Kram

Svar: Ja, här trodde jag att takplattorna skulle rasa ner från hustaket. Så jag låg vaken större delen av natten och såg det ekonomiska scenariot framför mig, lägga nya takplattor på hela taket såhär i mitten på november, haha! Ja, det lugnade ner sig vid 12tiden, men är ändå glad att vi stannade hemma. Hade en kass dag igår med vidrigt illamående. Så hade garanterat inte njutit av en heldag i bil/på Ikea!

Kram
Evelina

Kommentera här: