Vecka 14 (13+2)

Puh, vilken natt! Hade svårt att somna igår, men vid 00.30 somnade jag äntligen. Kl 04.10 vaknade jag för att jag var kissnödig och hade drömt en mardröm. Vaknade igen kl 06.42 för att magen kurrade och ville ha mat samt att jag återigen hade drömt en marddröm. Men pga illamåendet var det bara att utesluta. Låg kvar i sängen till 08.30 men under den tidernas snurrade jag mest. Drömde mardrömmar och kände hur fruktansvärt hungrig jag är!

Ingen vidare bra start på denna vecka. Nu hoppas jag bara att illamåendet lugnar sig så pass att jag kan få i mig något i magen. Börjar vara så sanslöst trött på detta. Jag försöker hålla modet uppe. 

Fredag och lördag var allt jag totalt fick i mig 7 stycken hårdmackor med smör och en köttbit på 2*2 cm. Var ju på mannens släktträff på lördagen och kämpade mig igenom 4 timmar där. men fick bara i mig en pytteliten köttbit till middagen och illamåendet var fruktansvärt under hela kvällen. Igår gick det lite bättre med maten. Åt nog runt 800-1000 kalorier(!!!!) Men runt 21tiden efter en satsumas till kvällsfika så kom ett gräsligt illamående. Det kommer i attacker och då rinner svetten och jag måste sitta blickstilla i 20-60 minuter och i princip hyperventilera.

Om precis två veckor är det tänkt att jag ska börja jobba igen. Och allt eftersom datumet kommer närmare så känner jag att jag får panik. Jag mår ju inte bättre. Jag vill så gärna börja jobba, att vara hemma och må såhär önskar jag ingen. 

Ber om ursäkt för ett allt annat än upplyftande inlägg såhär på måndagsmorgonen. Jag vill helst bara bädda ber mig i soffan och gråta en skvätt. Men först måste jag försöka hitta något att äta..

Men jag ska inte lämna detta inlägg utan något positivt. Och denna dag får det blir att graviditeten nu har passerat 1/3 med sina 33,6% borta och överstökade. Det gör mig lite glad i alla fall!Vecka 14 (13+0)

Ny vecka igen, vecka 14!! De senare två veckorna har bara susat förbi i rasande fart. 

Veckan som varit har ju varit aningens bättre, om man räknar bort måndagen. Men igår hade jag en vidrig dag igen. Skulle till tandläkaren kl 10.30 så åkte hemifrån kl 10 och hade då inte kunnat äta något alls på morgonen pga illamåendet. Tandläkaren gjorde en vanlig enkel undersökning, för att förlänga min tandläkarförsäkring. Det gick faktiskt bättre än jag trott att ligga i den där hemska tandläkarstolen bakåtlutad. Så vid 11.30 var jag hemma igen och skulle försöka äta dagens första mål. Fick bara i mig en hårdmacka med smör. Och det var allt jag fick i mig fram till kl 17.30. Då jag återigen fick i mig tre hårdmackor. Men illamåendet var vidrigt. Men vid denna tidpunkt var jag så energilös att kroppen skakade. Fick i alla fall behålla hårdmackorna. Hade bjudit över en vän hit igår, för mannen är borta, planen var fredagsmys framför idol med nybakade scones. Ja jag tänkte försöka mig på att baka. Det gick ju såklart inte. Men idol såg vi och jag fick mysa med hennes bebis på 4 månader. Efter hon gått vid 22.30 åt jag ännu en hårdmacka för det kändes som jag skulle svimma. Efter det gick jag och la mig. Tänkte sova lääänge, det gick si sådär, vaknade 07.50 av att magen kurrade. Har än inte vågat mig på frukost, men jag antar att jag borde ge det ett försök snart.

Mannen är med sin släkt och jagar fågel idag, ikväll ska jag möta upp dem för middag av de skjutna djuren. Träffar mannens släkt så sällan, så jag vill verkligen orka. Har inte träffat många av dem på drygt ett halvår. Och under den tiden har vi ju både hunnit gifta oss och bli gravid. Så håll tummarna på att jag orkar köra bil dit, tar en timma, och inte mår så illa under tiden. 

Trevlig helg på er alla! 


Hit har hösten kommit med besked, bara några få plusgrader och det har regnat konstant i tre dygn. 

Vecka 13 (12+6) första bilden på magenLåtsas att jag inte alls tycker att detta är jobbig och lägger ut första magbilden någonsin. En liten bula tycker jag att det hunnit bli. Här har ni den i alla fall , bebismagen, i vecka 13 (12+6) 

Tycker att magen växt på sig i veckan, tycker att bulan på magen syns genom kläderna och att den inte går att dölja längre. Men jag vet inte om jag inbillar mig. Kanske är det bara magen som är uppsvullen..  Men detta är i alla fall dagsformen av min gravidmage