Misslyckad omgång 2

Torsdag förra veckan började jag få ont i brösten, precis som efter ägglossning under första omgången pergotime. Så då misstänkte jag att ägglossningen denna gång bara varit sent och inte uteblivit som vi först misstänkte. Idag kom mensen. Den där jävla mensen. Känner sånt hat till min egen kropp. 
 
Men jag antar att jag får vara glad att det funkar ändå. Resultatet blev inte som vi ville. Men pergotime framkallade ägglossning och jag försöker vara tacksam för det. Trots det så ska dubbeldos av pergotime påbörjas på lördag, Omgång 3. Gruvar mig lite över vad det ska göra med mig. Men mannen har lovar att ta hand om mig.
 
Jag önskar bara att man visste att detta kommer att ge effekt. Att jag faktiskt kommer att bli gravid. Att biverkningarna av pergotime, som viktuppgång, håravfall(tappat ca 1/3 av mitt hår!) och magsmärtor, kommer att vara värt det i slutändan.

Provsvaret

Fick nyss samtalet från barnlöshets sjuksköterskan. Som jag misstänkte var progesteronsvaret lågt. Så antingen är ägglossningen sen eller så har den inte skett alls. Så nu får jag bara gå och vänta i en vecka. Har mensen inte kommit då, så blir det gravtest och sen Provera, för att stöta ut livmoderslemhinnan och sen dubbla dosen Pergotime efter det.
 
Livrädd för hur mycket biverkningar dubbla dosen kommer att ge. Jävla skit!

Provtagning

Provtagningen är bortgjord. Känns onödigt och som ett slag i magen. Men jag ska försöka hålla lite av hoppet uppe till jag får tillbaka provsvaret i mitten/slutet av veckan. 
 
Funderar lite, i fall jag inte haft ägglossning den här omgången. Undra om dosen pergotime höjs då tills nästa omgång. Trots att det fungerat första omgången med samma dos. Ja, får väl veta snart antar jag.