Tacksam

Måste bra skicka ett tack till alla er bloggvänner. Som kommer in här varje dag, lämnar kommentarer om erfarenheter och tips. Jag är så tacksam för att jag har er! Speciellt nu i början, när det bara är några få vänner och våra närmaste släktingar som vet om pyret. Så är era kommentarer och erat stöd så värdefullt. Alla ni med bebisar i magen och alla ni som haft och som nu istället har ett litet mirakel utanför magen och även ni som fortfarande väntar på erat efterlängtade plus. Tack för att ni kommer in var och varannan dag.
 
Att blogga kan ibland kännas motigt, när energin knappt räcker till att vara vaken. Men så skriver jag ett inlägg, och ni lämnar era små kommentarer. De är som en gåva! Varje gång jag ser att jag fått en kommentar skiner jag upp. Det är som att få ett sms av en kompis. Så återigen tack! 
 
 

Vecka 9 (8+6)

Sista dagen på vecka 9. Yay!
 
Just nu är jag så fruktansvärt trött. Det har jag varit hela graviditeten hittills. Jag somnade varje eftermiddag i en vecis innan jag ens tog graviditetstestet, i vecka 5(4+6). Och sedan dess har det varit en enda lång kamp som sömnen. Just nu är jag ju sjukskriven, så jag har möjlighet att sova mer. Sen får jag ju i mig minimalt med föda så det för att eneginnivån inte är så hög. Samt att jag äter Lergigan mot illamåendet morgon och kväll. Jag sover ca 10 timmar per natt, stiger och upp och är vaken ett par timmar,  sen mitt på dagen så somnar jag igen i soffan, i 1,5-3 timmar. Oftast runt dryga två timmar.
Tycker att detta är lite jobbigt, men jag antar att det bara är att finna sig i det och vara tacksam för att jag är sjukskriven och har möjlighet att sova alla dessa timmar, undra hur jag skulle må/fungera annars..  Ursch vill inte tänka tanken. 
 
Idag efter mannen slutat jobba åker vi till stugan, våran fristad, och njuter hela helgen. 
 
Trevlig helg på er!

Vecka 9 (8+5)

 
Har haft två riktigt tuffa dagar. Igår kräktes jag tre gånger och fick knappt i mig någon mat alls. Så runt 21tiden var jag så svag att jag knappt orkade gå på toa. Somnade helt utmattad.
Idag har hittills varit rätt kämpigt, inga kräkningar. Men bara fått i mig en liten macka med smör på och ett glas juice. Känner mig lite snuvig. Har svårt att andas på nätterna. Är helt tät i näsan. Men man får väl inte använda nässpray som gravid? Tät i näsan i kombination med min astma gör att jag stundtals får panik för att det känns som att jag ska kvävas. 
 
Glödjer mig dock åt statestiken, 22%(!). Det är ju  på riktigt helt galet!